Confidential Client

Corporate Offices & Tenant Improvements

San Jose, CA

Project Description

COBE Construction was thrilled to partner with this tech client on their headquarters renovation, specifically the creation of a brand new executive boardroom, breakroom, and bathroom. The purpose of this renovation was to craft a space that reflected our client’s cutting-edge spirit and commitment to excellence.

This renovation wasn’t just about aesthetics; it was about functionality too. A soundproof environment was crucial for the boardroom, so we installed soundproof walls, doors, and a sound masking system outside the room. The custom woodwork on the ceilings and walls, along with accent-colored walls and a sleek black hard lid, created a sophisticated ambience.

The breakroom received a modern makeover as well. New tile floors, stylish base cabinets, and a modern ceiling system transformed the space, making it ideal for hosting larger gatherings. To maintain a seamless aesthetic, noise-resistant HVAC systems with custom features were integrated flawlessly with the baffled ceiling system.

The resulting space not only reflects our client’s innovative spirit but also provides them with a functional and comfortable environment. This renovation aligns with COBE Construction’s core values – streamlining complex projects and delivering customized solutions that empower our clients to achieve their goals.

More Projects

We stay busy at COBE Construction and have even more to show you.

error: Content is protected !!